onsdag 2 juni 2010

360°-lägenhet etc

Jag måste erkänna att jag inte riktigt är van vid att ha en massa fritid som helt plötsligt måste fyllas nu när skolan är slut och flyttlådorna börjar sina. Detta överskott av fritid tillsammans med bristen av ett vidvinkelobjektiv till kameran resulterade idag i att jag har gjort panoramabilder av rummen i lägenheten för att visa hur långt vi kommit i flyttandet (och kanske även för att jag tyckte det var lite spännande att göra bilder i panorama-format). Dessutom blir perspektivet på bilderna helt galet vilket gör att man nästan har lite svårt att känna igen sig i lägenheten. Så här ser det iallafall ut just nu, nästan helt utan all form av home styling.



Dagens extrauppgift för den trogne läsaren är nu att printa panoramabilderna, klippa ut och limma/tejpa fast dom på insidan av en kartong för att sedan placera kartongen på huvudet och på så sätt få en mer realistisk upplevelse av lägenheten.

I övrigt har ungefär lika stora delar av dagen spenderats i solen på altanen eller framför datorskärmen, planerandes sommarens stordåd.

/J

2 kommentarer:

  1. man ser att det har varit en viss typ av kreativ kraft framme i placering av vardagsrumssoffa och dyligt, en sån som ser lösningar när andra ser problem, en sån som lyfter en flytt till oanade höjder genom underbyxan-humor och sjuk bära-prylar-pepp. resultatet talar för sig själv.

    SvaraRadera
  2. tur att vi sett lägenhet på skype annars hade vi blivit helt förvirrade:)
    mammahjo

    SvaraRadera