onsdag 22 december 2010

vecka 39 och jul jul strålande jul etc..

Idag lägger vi vecka 38 bakom oss och går vidare in i vecka 39. Två veckor kvar nu till beräknad födelse och vi börjar vara ganska sugna nu på att få veta vem det är som gömmer sig därinne. Vi tycker att magen har sjunkit ner en bit så det känns som att vi närmar oss. John fotade magen i lördags. Bilden är tagen med vidvinkelobjektiv vilket såklart gör att magen ser större ut än vad den är, men jag kan berätta att det är precis så där stor som den känns för mig. Älskar magen när jag ser den på bild eller i spegeln, men i övrigt inte alls så mycket faktiskt. Den är mest i vägen och i princip alla rörelser innebär stönande, stånkande och smärta.


Notera hur magen står ut under min hand på bildens vänstra sida. Så ligger skorpan och trycker mest hela tiden faktiskt.

Imorgon åker vi till Skellefteå för att fira jul. idag inhandlades de sista julklapparna och de ligger nu alla fint inslagna i vår tomtesäck. Vi (läs: mest John) har även städat idag. Skönt med lite ordning och så när vi kommer tillbaka efter jul och framförallt om vi i all hast måste åka in till förlossningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar